Fotografas kiekvieną savaitę su vis nauja idėja fotografuoja vis kito žymaus virtuvės šefo receptus, skirtus vakarienei su draugais, taip ne tik atskleisdamas įvairiausias maisto fotografijos galimybes, bet ir kviesdamas žmonės pasisemti naujų idėjų vakarams su draugais ir daugiau laiko leisti kartu, rašoma pranešime spaudai.

„Šis apdovanojimas – dar vienas stiprus postūmis mano asmeniniam projektui. Jis suteikia įkvėpimo kurti dar įvairesnes ir įdomesnes maisto fotosesijas, realizuoti visas galvoje besisukančias avantiūras. Idėjų, ypač artėjant vasarai, turiu ne vieną, tad savo blogo skaitytojus ir toliau ketinu stebinti netikėtomis maisto fotosesijomis ir naujomis idėjomis, kaip ir kur smagiai praleisti laiką kartu su savo draugais“, – sako fotografas.

Lig šiol R. Daskevičius yra iliustravęs 20 žymių šalies virtuvės šefų patiekalus, specialiai skirtus vakarienei su draugais. Tarp projekto dalyvių – tokie garsūs vardai, kaip Ali Gadžijevas, Honorata Lyndo, Laura Donelė, Gasparas Fernandesas, Martynas Praškevičius, Linas Starkus ir kiti.

Iki metų pabaigos fotografas į vieną vietą surinks daugiau nei pusšimčio virtuvės šefų, šiuo metu daugiausiai prisidedančiais prie kulinarinės kultūros puoselėjimo, receptus ir nuotraukas, kiekvieną metų savaitę pristatydamas po naują fotosesiją.

Fotografo R. Daskevičiaus asmeninį tinklaraštį „52 kartai“ galima rasti ir socialiniuose tinkluose „Facebook“ (@52kartai) bei „Instagram“ (@52times).

Kviečiame dar kartą pasigrožėti įstabiais projekto kadrais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)