Kava patiekiama ledams skirtuose vafliniuose rageliuose, kurių vidus aplietas šokoladu, rašoma „Daily Telegraph“. Kaip sako tokią kavą populiarinantys ekspertai, tai kava ir desertas viename. Šokoladu aplietame vafliniame ragelyje jūs galite gauti arba kapučino, arba espreso kavą.

Idėja kavą patiekti vafliniame ragelyje kilo baristui iš Pietų Afrikos Dayne‘ui Levinradui. Supylus kavą į paprastą ragelį, jis labai greit suminkštėja ir išsileidžia, tad rinkodaros specialistas iš „The Grind Company“ sugalvojo aplieti ragelius keturiais šokolado sluoksniais.

Coffee in a cone time. #coffeeinacone #coffee #latte #afternoontea #latteart #icecreamcone

A post shared by Theparadoxray (@theparadoxray) on Jun 13, 2017 at 1:08am PDT

Kavą reikia išgerti apytikriai per 10 minučių, kol šokoladas neištirpo. O jei kavos nemėgstate, į ragelį jums gali įpilti kakavos arba karšto šokolado.

Į vaflinį ragelį telpa nedaug kavos, tad nesitikėkite gauti prabangios latės. Tačiau svarbiausias yra ragelio, kavos ir šokolado derinys. Baristai rekomenduoja užsisakyti stiprios kavos – jos skonis atsiskleidžia labiausiai.

Kavą ragelyje išbandę ekspertai pateikė savo nuomonę. Pasak jų, ragelis buvo traškus, jo dugne buvo nemažas šokolado sluoksnis. Stiprios kavos skonis derėjo su šokolado saldumu – toks derinys tikrai nenuvils šokolado mėgėjų. Vienintelė bėda, pasak ekspertų, ta, kad tirpstantis šokoladas tepė veidą ir rankas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)