Internete žaibiškai išplito vieno Bruklino restorano paskelbti patarimai, kaip picą šildyti tinkamai, kad apačia būtų traški, o viršus maloniai aptirpęs ir minkštas. Jums prireiks... keptuvės.

Visų pirma picos likučius reikia sudėti į keptuvę be jokių riebalų ar vandens – taip padas išliks traškus, rašo „Daily Mail“ Kai keptuvė įkais, reikia ant dugno šliūkštelėti šlakelį vandens, kad sūris ant viršaus vėl ištirptų.

Šiais patarimais pasidalijo Brukline esanti picerija „Roberta‘s Pizza“, kurią niujorkiečiai ir miesto svečiai labai mėgsta ir vertina dėl malkinėje krosnyje kepamų picų.

Kaip tinkamai šildyti picą:

1. Šaltą picos gabalėlį įdėkite į keptuvę ir kaitinkite ant vidutinio stiprumo ugnies.
2. Kepinkite dvi minutes arba kol padas taps traškus.
3. Tada į įkaitintą keptuvę toliau nuo picos gabalėlio įpilkite kelis lašus vandens ir sumažinkite ugnį. 4. Uždenkite keptuvę ir kepkite dar vieną minutę, kad nuo vandens garų ištirptų sūris.
5. Skanaus! Padas turi būti traškus, sūris ištirpęs, o kraštai drėgni.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)