Taip „Ikinari“ parduoda daugiau kepsnių, aptarnauja daugiau klientų ir, savaime suprantama, daugiau uždirba. Tikimasi klientą aptarnauti vos per pusvalandį. Šioje japoniškoje kepsnių užeigoje nėra užkandžių, nėra ilgo meniu, nėra kavos, desertų – čia niekas neskatina pabūti ilgiau.

Klientai Jacobas Navokas su žmona Chihiro pirmiausia eina prie mėsininko prekystalio, užsisako šonkaulių, nugarinės, filė. Svarstyklės rodo, kad 150 g nugarinės kainuos 19 dolerių. Eli Kies užsisako kepsnį, salotų, sriubos ir ryžių, visa tai kainuoja 20 dolerių.

„Manau, tai puikus sumanymas – jau valgydamas gali deginti kalorijas, juk stovi. Be to, nugara tiesi“, – šypsodamasis sako jis.

Kad uždirbtų, užeiga per dieną turi aptarnauti 200 klientų. Užeigos įkūrėjas Kunio Ichinose planuoja plėtoti valgymo stovint kultūrą. Ichinose turi ambicingų planų – šiemet jis ketina atidaryti 10 užeigų Niujorke. Jo tikslas – per trejus metus įtraukti kompaniją į „Nasdaq“ akcijų biržą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)