Anot restorano šefo Mindaugo Mizaro, tai yra paprastas, kasdienis ir nuoširdžiai dirbantis restoranas, kurio siekis – skaniai pamaitinti miestiečius, o ne bandyti nustebinti skonio gurmanus.

Įsikūręs Vytauto prospekte prie pat Kauno autobusų stoties, restoranas siūlo tiek dienos pietus, tiek ir vakaro meniu. Restorano virtuvė yra modernios europietiškos krypties, kurios pagrindinis akcentas – grilio patiekalai.

„Svarbiausia mums – produktų kokybė, šviežumas, darnus patiekalų skonis. Patiekalai modernūs, tačiau neįmantrūs, sakyčiau, kad labiau klasikiniai su lengvu modernumo prieskoniu“, – restorano virtuvę apibūdina šefas M. Mizaras.

Restoranas „Optimistai“

Restorane vienu metu gali pietauti ir vakarieniauti 80 žmonių. Restorano interjere vyrauja pozityviai nuteikiančios spalvos. Pagrindinis dėmesys skiriamas restorano viduryje ištisus metus „žydėsiančiam“ optimizmo medžiui. „Tikime, kad šis medis mums neš sėkmę ir kiekvieną dieną primins apie tai, kas svarbiausia – optimizmas“, – sako restorano šefas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)