Preliminariais skaičiavimais, remiantis www.rekvizitai.lt svetainės duomenimis, RSVA narės užima apie 75% visos ryšių su visuomene rinkos.

„2015 metais rinkos augimas yra vienas didžiausių po 2009-ųjų krizės. Agentūrų duomenimis, didžiausia plėtra vyksta turinio rinkodaros, integruotos komunikacijos ir socialinės žiniasklaidos srityse. Gegužės mėnesį atlikta RSVA narių apklausa parodė, kad 2016-aisiais agentūros taip pat planuoja intensyvią plėtrą, naujų darbuotojų samdą“, - sakė RSVA Tarybos pirmininkas Kęstutis Gečas.

2015 metais RSVA įdiegė penkių ženklų profesinės veiklos ir paslaugų teikimo standartą. Reikalavimus atitinkančios ir nepriklausomų auditorių įvertintos įmonės kitais metais turės teisę naudoti atitinkamus standartus žyminčius ženklus. Šis Standartas skatins agentūras tobulėti ir padės rinkai susivokti, kurios agentūros laikosi visuotinai patvirtintos geriausios veiklos praktikos ir kelia pasitikėjimą.

2014 m. rudenį RSVA nariai pasirašė susitarimą interneto portaluose nekomentuoti anonimiškai apie klientus, konkurentus, jų prekes ir paslaugas, taip pat neteikti anoniminių komentarų rengimo paslaugos ir nesamdyti trečiųjų šalių šiam darbui.

RSVA narių finansinius duomenis galima rasti asociacijos interneto puslapyje www.rsva.lt.

Šie duomenys pateikti remiantis Registrų centrui pateiktomis 12 agentūrų, RSVA narių, pelno (nuostolių) ataskaitomis. Dėl UAB „Publicum“ skirtingos apskaitos politikos, kai bendrovės tiesioginės pajamos („income fee“) nesutampa su bendruoju pelnu („gross profit“), šios RSVA narės duomenys į bendrą lentelę nėra įtraukti.