L. Šiautkulis juokauja žinantis, kodėl jus reikėtų atleisti, ir žada atskleisti 5 didžiausias 2016 m. rinkodaristų klaidas. Taip pat jis kelia klausimą, ar konkurencija prekyboje vyksta tik kainomis ir nuolaidomis? „Baikit, nemanau”, – juokiasi jis.

T. Deksnys pastebi, kad jūsų pirkėjų dėmesys yra „Instagram”, „Snapchat”, „Youtube”, „Pinterest”. „O kur esate jūs?”, – klausia jis. Taip pat jis kalbės apie tai, kad 90% žmonių netiki tuo, ką komunikuoja jūsų prekinis ženklas – jie tiki kitais pirkėjais.

R. Sereika papasakos, kaip reklamai išleisti 15 000 eur ir gauti vertės už 500 000 eur. kitaip tariant, ką daro puikūs rinkodaristai ir ko nedaro geri rinkodaristai. Taip pat jis žada pristatyti laiminčių prekinių ženklų rinkodaros strategiją 2017 metams, kurią galite pritaikyti namuose.

Konferenciją stebėti ir savo klausimus užduoti galėsite per DELFI TV arba M360 feisbuko paskyroje.

Linas Šiautkulis

Žiniasklaidos ir komunikacijos planavimo agentūros „BPN LIETUVA“ vadovas, „LiMA“ valdybos pirmininkas.

Paskutinius 14 metų Linas dedikavo rinkodaros komunikacijai, didžiąją dalį jų - interneto rinkodarai. Linas taip pat yra dažnas rinkodaros, technologijų inovacijų konferencijų svečias. Kaip pranešėjas, lektorius ar moderatorius aktyviai dalyvauja Baltijos šalių edukacinėje marketingo veikloje, skaito pranešimus universitetuose, konferencijose rinkodaros komunikacijos bei vartotojų elgsenos ir psichologijos temomis.

Tadas Deksnys


„User-generated content marketing” platformą vystančios JAV-Lietuvos kompanijos „Unboxed" vadovas

Rinkodaros specialistai iš tokių kompanijų kaip „Nestlé", „Mars“, „Bayer”, „PetSmart” naudoja „Unboxed” platformą paskleisti žiniai apie savo produktus vartotojų lūpomis socialiniuose tinkluose. „Unboxed” pateko tarp 11 kompanijų iš viso pasaulio į lyderiaujančio JAV B2B akceleratoriaus „Alchemist” programą. „Forbes” 2015 m. išrinko kompaniją, kaip „Startup to Watch”.

Rolandas Sereika

Išmanius elektronikos prietaisus kuriančios Lietuvos įmonės „Deeper“ rinkodaros vadovas. Įmonės sukurta vartotojų generuojamo turinio programa „DEEPER HEROES“ padėjo sėkmingai pristatyti ir išpopuliarinti įmonės kuriamus produktus bei subūrė gausią produkto ambasadorių bendruomenę visame pasaulyje.Šis „Deeper“ herojų komunikacijos projektas laimėjo ir „Best Internet 2016“, geriausių skaitmeninės rinkodaros darbų konkurse turinio rinkodaros ir integruotų projektų kategorijoje.