Šmaikščia nuotrauka DNB sureagavo į atsinaujinusį Eligijaus Masiulio skandalą. Buvęs Liberalų sąjūdžio lyderis pirmadienį išplatino laišką, kuriame teigė, kad iš „MG Baltic“ viceprezidento Raimondo Kurlianskio paėmė paskolą nekilnojamam turtui Nidoje įsigyti, o ne kyšį.

E. Masiulis taip pat tvirtino, kad pasiskolintus 90 tūkst. eurų įsidėjo į kartu iš R. Kurlianskio gautą alkoholinio gėrimo dėžutę.

DNB banko komunikacijos vadovas Valdas Lopeta DELFI sakė, kad komunikacijos socialiniuose tinkluose veiksmingumas dažnai priklauso nuo to, kaip sugebama reaguoti į aktualias temas ir jei įmanoma, pritaikyti prie jų savo žinutę.

„Matydami vakarykštes aktualijas nusprendėme, kad dabar būtų tinkamas laikas priminti, jog būsto paskolos geriausia ieškoti banke“, – sakė jis.

DELFI primena, kad E. Masiulis įtariamas tuo, kad iš R. Kurlianskio už tam tikrus „MG Baltic“ palankius ir finansiškai naudingus sprendimus savo bei kitų naudai priėmė 106 tūkst. eurų kyšį. Įtarimai dėl neteisėto praturtėjimo pateikti, kai gegužę atliktos kratos metu E. Masiulio namuose rasta apie 250 tūkst. eurų. Teisėsauga teigia, kad šie pinigai galėjo būti įgyti neteisėtai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)