Nuo šiol „BIOK laboratorijoje“ dirbs dvi geriausios Lietuvos rinkodaros vadovės. I. Čepononė šį įvertinimą gavo 2016 m., o prieš metus Lietuvos marketingo vadove Lietuvos marketingo asociacijos (LiMA) apdovanojimuose buvo paskelbta Romualda Stragienė, kuri nuo šių metų pradžios stojo prie įmonės vairo.

„BIOK laboratorijos“ direktorė Romualda Stragienė džiaugiasi, kad Ieva nusprendė prisidėti prie lietuviškos kosmetikos lyderių. „Ieva turi tinkamą patirtį prekių ženklų valdyme, mažmeninėje prekyboje bei grožio ir sveikatos prekių industrijoje. Jos profesiniai įgūdžiai visiškai atitinka įmonės strategiją – tvariai kurti vertę, auginant nuosavus prekių ženklus ir skatinant eksportą“, - cituojama ji pranešime žiniasklaidai. Bendrovės rinkodaros skyriuje dirba trys prekių ženklų vadovai, per metus yra išleidžiama apie 50 naujų produktų, aktyviai dirbama su šešiomis eksporto rinkomis, o Lietuvoje siekiama išlaikyti pirmaujančias pozicijas odos bei dantų priežiūros kategorijose.

I. Čepononė savo profesinę patirtį sukaupė dirbdama gerai žinomose Lietuvos įmonėse: rūpinosi prekybos tinklo „Maxima“ įvaizdžiu bei marketingo komunikacija, prieš tai vadovavo „Eurovaistinių“ tinklo rinkodarai, vystė alaus bei gaiviųjų gėrimų prekių ženklus „Švyturio-Utenos alaus“ įmonių grupėje, taip pat kelis metus dirbo su nuosavu mažmeninės prekybos verslu.

„Džiaugiuosi jungdamasi prie vienos progresyviausių lietuviško gamintojo komandos, kuri jau šiandien drąsiai gali didžiuotis savo verslo tvarumu, inovatyvumu, sukurtais stipriais prekiniais ženklais ir kokybiška produkcija, kurią vertina ne tik daugelis lietuvių vartotojų, bet ir kitų rinkų klientai. Tikiu, kad suvienijus mūsų patirtį ir toliau nenustosime stebinti moderniomis naujovėmis, taip pat didinsime lietuviškų kosmetikos ir higienos gaminių populiarumą užsienio rinkose”, - sako naujoji „BIOK laboratorijos” rinkodaros vadovė I. Čepononė.

Tuo tarpu „Maxima“ pastaruoju metu smarkiai keičiasi vadovų ratas. Sausio 9 d. bendrovės „Maxima LT“ generalinį direktorių Žydrūną Valkerį pakeitė Kristina Meidė, šią savaitę pranešta ir apie naują rinkodaros vadovę: Kristiną Mažeikytę pakeitė Neringa Vaitelytė.