„Būdami viena geriausiai valdomų valstybės kapitalo įmonių Lietuvoje, sau nuolat keliame ambicingus tikslus. Neabejoju, kad naujojo kolegos kompetencijos sustiprins rinkodaros bei viešųjų ryšių grandį ir prisidės prie įmonės sėkmės“, - sako „Litexpo“ direktorius Mindaugas Rutkauskas.

„Tikiu, kad sukauptą kompleksinę komunikacijos patirtį ir gebėjimus galėsiu pritaikyti pagrindiniame ir didžiausiame Baltijos šalyse parodų ir konferencijų centre „Litexpo“. Sieksiu didinti „Litexpo“ prekės ženklo žinomumą, stiprinti ryšius su centro partneriais bei klientais, plėsti jiems teikiamų paslaugų spektrą bei užtikrinti efektyvią centro komunikaciją“, - sako A. Petraitis.

Naujasis „Litexpo“ rinkodaros ir viešųjų ryšių grupės vadovas turi 15 metų patirtį komunikacijos sektoriuje, yra dirbęs žiniasklaidoje, išorinėse reklamos ir ryšių su visuomene agentūrose bei kompanijų viduje. Anksčiau jis dirbo viešųjų ryšių departamento vadovu prekybos tinkle „IKI“, valstybės įmonėje Registrų centre, knygų leidybos ir prekybos įmonių grupėje „Alma littera“.

Buvusi „Litexpo“ rinkodaros ir viešųjų ryšių grupės vadovė Rasa Keliuotytė karjerą parodų centre baigė praėjusią savaitę. M. Rutkausko teigimu, „Litexpo“ vadovybė yra dėkinga jai už ilgametį darbą bei milžinišką asmeninį indėlį organizuojant parodas, renginius bei užtikrinant informacijos sklaidą.

Daugiau kaip 50 metų veiklą vystantis „Litexpo“ – pagrindinis ir didžiausias Baltijos šalyse parodų ir konferencijų, valstybinės reikšmės renginių centras. Jame kasmet apsilanko per 350 tūkst. žmonių, organizuojama per 1500 įvairių renginių, 20 tarptautinių parodų.