„Kategorijoje, kuriai nominuota tiek daug stiprių kandidatų, pelnytas apdovanojimas yra puikiausias mūsų komandų visame regione atkaklaus darbo ir meistriškumo įvertinimas“, − pažymėjo Lars Erik Grønntun, „Hill+Knowlton Strategies“ EMEA prezidentas ir generalinis direktorius.

SABRE apdovanojimų finale „Hill+Knowlton Strategies“ aplenkė tokias agentūras kaip „Burson Marsteller“, „Edelman“, „Ogilvy PR“ ir „Weber Shandwick“. Renkant nugalėtoją įvertinta kryptinga tinklo plėtra, plėtojamos paslaugos ir sėkmingai vystomas verslas. Tai atspindi nuosekliai augančios pajamos, ypač tokiose rinkose kaip Jungtinė Karalystė, Prancūzija, Vokietija, Italija, Rusija, taip pat – Vidurio Rytuose ir Pietų Afrikoje.

Pranešime žiniasklaidai teigiama, kad prie agentūrų tinklo augimo reikšmingai prisidėjo ir atnaujinta „Hill+Knowlton Strategies” veiklos metodologija bei organizavimo principai. Londone veikiantis kūrybinis centras yra varomoji jėga, teikianti pažangiausius instrumentus bei sprendimus komunikacijos strategijoms bei turiniui rengti.

„Būdami asocijuoti „Hill+Knowlton Strategies“ agentūrų tinklo nariai, sėkmingai taikome gerąją kolegų praktiką, patirtį ir sprendimus teikdami komunikacijos konsultacijų paslaugas Lietuvos ir Baltijos šalių klientams. Novatoriškas požiūris į strategines konsultacijas, integruotos komunikacijos ir turinio rinkodaros paslaugas daugeliui mūsų klientų padėjo ne tik pasiekti, bet ir viršyti užsibrėžtus komunikacijos tikslus. „Hill+Knowlton Strategies“ pelnytas pripažinimas patvirtina, kad pasirinkome teisingą veiklos kryptį ir įkvepia toliau siekti pačių aukščiausių rezultatų“, − sako Mykolas Katkus, komunikacijos konsultantų agentūros „VRP Hill+Knowlton Strategies“ valdybos pirmininkas.

„Hill+Knowlton Strategies“ yra vienas iš pasaulyje pirmaujančių tarptautinių komunikacijos agentūrų tinklų, konsultuojantis klientus vietos rinkose ir tarptautiniu mastu. Kompanija, kurios centrinė būstinė įsikūrusi Niujorke (JAV), turi 85 biurus 46 pasaulio valstybėse ir didelį asocijuotų agentūrų tinklą. „Hill+Knowlton Strategies” tinklas priklauso vienai didžiausių pasaulyje komunikacijos paslaugų grupių WPP (www.wpp.com).

Kaip vakar pranešė M360, metų agentūros Rytų Europoje titulą šiemet gavo agentūra „Grayling“, Lietuvoje atstovaujama integruotos komunikacijos agentūra „vipcommunications“.