Dizaino naujovės kol kas buvo pristatytos žiniasklaidai, bet baigus paskutinius testus jas galės įvertinti ir visi socialinio tinklo vartotojai. „LinkedIn“ teigia, kad naujasis dizainas bus paprastesnis, lengviau suprantamas ir elegantiškesnis. Bus atnaujintas tiek pirmojo puslapio dizainas, tiek vartotojų asmeniniai profiliai, bus paprasčiau rašyti žinutes ar pamatyti bendrus profesinius ryšius.

Be to, dar viena didelė naujiena - „LinkedIn“ savo tinklaraštyje pranešė apie galimybę čia pasirinkti virtualius kursus. Skelbiama, kad kad nauja mokymuisi skirta platforma „LinkedIn Learning“ padės žmonėms ir organizacijoms siekti savo tikslų. „Mūsų tikslas – padėti žmonėms atskleisti ir vystyti savo įgūdžius remiantis personalizuota, duomenimis grįsta mokymosi patirtimi“, – rašoma pranešime.

„LinkdIn Learning“ mokymuisi skirtą turinį gaus bendradarbiaudami su šioje srityje jau įsitvirtinusiu „Lynda.com“. „LinkedIn“ atstovai teigia, kad turėdami daugiau nei 450 milijonų narių, jie mato, kaip laikui bėgant vystosi rinkos poreikiai ir remdamiesi turimais duomenimis galės identifikuoti, kokių įgūdžių vartotojui reikia ir pasiūlyti tam tinkamus kursus internete.

„LinkedIn Learning“ virtualioje bibliotekoje yra daugiau nei 9000 kursų, ir žadama per savaitę paskelbti bent 25 naujus. Kursai suskaidyti nedidelėmis dalimis, juos galima peržiūrėti bet kuriame įrenginyje – kompiuteryje, mobiliajame telefone ar planšetėje – o parsisiuntus naudotis ir be interneto.