„Viaplay“ dabar turi per 3000 val. filmų, serialų bei turinio vaikams, ir žada savo pasiūlą toliau plėsti. Taip pat čia galima rasti ir lietuviškas TV laidas bei serialus ir sporto transliacijas.

Kaip teigiama pranešime, paslaugos išskirtinumas yra toks, kad turinys pritaikomas Lietuvai – papildomas subtitrais, įgarsinamas lietuviškai, o sporto varžybas komentuoja lietuvių komentatoriai.

„Mums kuriant paslaugą Lietuvai „TNS LT“ atliko tyrimą, kuris parodė, kad daugiau nei pusė gyventojų reguliariai žiūri video turinį internete, ir rinkoje labai reikėjo daugiau video turinio paslaugų. Vartotojams pasiūlysime neribotą prieigą prie didžiausio Baltijos šalyse turinio lobyno. Filmus ir varžybas bus galima žiūrėti patogiai – bet kur ir bet kada“, – sakė „Viaplay“ komercijos vadovas Baltijos šalyse Evaldas Tylas.

Pristatant „Viaplay“ Lietuvos gyventojams MTG bendradarbiaus su „Tele2“. „Greitą 4G internetą siūlome geromis kainomis, ir juo gali naudotis jau 99 proc. Lietuvos gyventojų. Kokybiškas vaizdo turinys yra tai, ko reikia, kad žmonės pasinaudotų visomis mobiliojo interneto galimybėmis. „Viaplay“ yra kaip tik tokia paslauga, ir klientams suteiks daug kokybiško turinio už gerą kainą“, – teigė „Tele2“ marketingo direktorius Mindaugas Savickas.

Kartu su Lietuva „Viaplay“ pradėjo veikti ir Latvijoje bei Estijoje. Ten MTG taip pat bendradarbiaus su „Tele2“.

Šiaurės šalyse „Viaplay“ startavo prieš 5 metus, ir veikia Švedijoje, Norvegijoje, Suomijoje bei Danijoje. Kaip ir tose šalyse, Lietuvoje „Viaplay“ papildys MTG jau valdomų TV kanalų ir palydovinės televizijos paslaugų pasiūlą.