Vos į delną telpantis juodai baltas kamuoliukas, patekęs ant rankų, įjungia savo „motoriuką“ – pradeda nesibaigiantį murkimą. Šis mažas kleckiukas - vos 2,5 mėnesio katytė Bitė, kuri kartu su broliais ir seserimis prieš kurį laiką buvo rasta gatvėje.

Iš visos rastos šeimynos liko tik mažoji Bitė, kurios išskirtinis bruožas – baltos ausytės. Jos kaip lokatoriai fiksuoja kiekvieną aplinkos garsą. Juk viskas jai taip nauja ir neįprasta.

„Tautmilės“ prieglaudėlės darbuotoja Živilė pasakoja, kad surasta Bitutė buvo šiek tiek kitokia nei kiti laukiniai katinukai – katytė iškart buvo meili, noriai leidosi glostoma ir myluojama, tad yra labai prieraiši, išsiilgusi žmogiškos šilumos ir rūpesčio.

Ši mažylė labai drąsi ir smalsi, aktyviai domisi aplinka, labai mėgsta glaustis prie žmogaus, kartu kaip ir visi kačiukai, mėgsta žaisti, tad nauji Bitės namai tikrai bus kupini gyvybės ir šilumos.

Jei norite Bitę priimti į savo namus, susisiekite su Živile Vilčiauskaite, „Tautmilės“ prieglaudos darbuotoja, tel. + 370 674 45 140.