Check'as gyvena Havajuose esančiame naujame name, į kurį neseniai atsikraustė jo šeima. Antrame aukšte šalia stogo yra balkonas, kuriame galima atsipalaiduoti ir mėgautis atsiveriančiu vaizdu. Bėda ta, jog siena pernelyg aukšta, kad Check'as galėtų visa tai matyti. Vis dėlto, šeima rado būdą šiai problemai išspręsti.

„Pirmąją dieną mums išvykus iš namų, juose likęs Check'as užsilipo ant stogo pasižiūrėti, kur mes išvykome. Kaimynai iškvietė ugniagesius“, – Check'o šeimininkas Nicolas Sharrock'as sakė „The Dodo“.

Tą dieną N. Sharrock'o tėtis skubėjo namo norėdamas pasirūpinti, kad šuo būtų saugus. Jis užtvėrė praėjimą nuo balkono prie stogo. Tiesa, jis į šią situaciją pažiūrėjo kūrybingai.

„Jis padarė nedidelį žvalgybos bokštelį šuniui, kad šis galėtų matyti, kaip mes išvykstame iš namų ir sugrįžtame“, – teigė šuns šeimininkas.

Check'as dievina savo naująjį žvalgybos bokštą. Nagingo šeimininko dėka, šuo gali daryti tai, ką moka geriausiai – stebėti viską aplink ir įsitikinti, jog viskas yra gerai.