Kačiukai buvo maitinami iš buteliuko ir, nepaisant sunkios gyvenimo pradžios, jie augo ir atgavo jėgas. Kai buvo pakankamai dideli, kad būtų priglausti, vienas po kito kačiukai surado savo naujus namus, išskyrus Charlie.

Niekas neatrodė susidomėjęs šiuo kačiuku, todėl jį globojusi moteris pasiūlė priglausti gyvūną savo dukrai Chandler Alteri. Ši kaipmat sutiko ir nuo tos dienos jie visada kartu.

Vieną dieną Ch. Alteri nusprendė sekti savo mamos pėdomis ir rūpintis beglobiais gyvūnais. Ji susisiekė su Amerikos Prevencijos prieš žiaurumą prieš gyvūnus bendruomene ir priėmė pirmą beglobių kačiukų porelę – Bitsy ir Jitterburg'ą. Iš pradžių ji laikė juos vonioje, nes nežinojo, kokia bus Charlie reakcija. Vėliau paaiškėjo, kad jaudintis dėl to nebuvo prasmės.

„Jis labai norėjo patekti vidun ir pamatyti kačiukus. Kai pagaliau įleidau jį į vonią, jis pradėjo juos prausti. Pirmomis savaitėmis negalėjau atsistebėti, kaip Charlie rūpinasi jaunikliais – niekada nieko panašaus nemačiau. Iš pradžių jie buvo labai nedrąsūs, tačiau mylėjo rūpestingą katiną, o šis – mane, todėl kačiukai pradėjo pasitikėti ir manimi“, – „The Dodo“ sakė Ch. Alteri.

Šiandien moteris ir jos katinas iš viso yra pasirūpinę 25 jaunikliais.

Daugybę žmonių stebina katino elgesys, nes įprastai jie taip nesielgia. Gyvūnas noriai tampa kiekvieno beglobio kačiuko tėčiu, padeda jiems užaugti ir pasiruošti kelionei į naujus namus.

Charlie gyvenimo istorijos pradžia buvo labai liūdna. Galbūt dėl to šiandien jis trokšta pasirūpinti kiekvienu sutiktu kačiuku. Charlie pasirūpinusios moters globa išgelbėjo katinui gyvybę, todėl dabar jis kasdien grąžina skolą padėdamas likimo broliams.

Cross your fingers! We're hoping to get a new foster next week! 😍

A post shared by Charlie (@charlie.fosterdad) on Jun 18, 2017 at 9:39am PDT

Daugiau rasite čia.