Šie du šuneliai buvo paimti į skirtingas laikinosios globos prieglaudas. Jeigu niekas jų nebūtų priglaudęs, vos po kelių dienų jų būtų laukusi mirtis. Laimei, viena gyvūnų globos organizacija nusprendė perimti 1 metų Simono ir 4 mėnesių Sammio globą. Vos šie šuneliai pamatė vienas kitą, iškart tapo geriausiais draugais, nė žingsnio nesitraukiančiais vienas nuo kito.

Kol kas Simonui dar tenka praeiti nelengvą reabilitacijos laikotarpį. Prieš tai buvęs šeimininkas su juo žiauriai elgėsi, todėl šuneliui tenka iškęsti skirtingas operacijas ir procedūras. Džiugu bent tai, kad šalia visą laiką būna Sammis, kurio gyvenimas taip pat nelepino - jis buvo partrenktas automobilio, skriaudžiamas vaikų ir netgi pašautas.

„Supratingumas ir užuojauta, kuria dalinasi šie du šunys, mane tiesiog stulbina. Galbūt jie jaučia vienas kito skausmą“ - pasakojo prieglaudos, kurioje nuo šiol gyvens Simonas ir Sammis įkūrėjas. O mes labai tikimės, kad abu šie gražuoliai ras savo namus ir naujus mylinčius šeimininkus. Galbūt už visas patirtas skriaudas likimas padovanos jiems dar didesnę dovaną - galimybę gyventi kartu.

LETENA.LT REKOMENDUOJA: