Kai Jamie atvyko į gyvūnais besirūpinančią organizaciją RSPCA Australijoje, jis buvo peršalęs, turėjo sugedusius dantis ir problemų su inkstais. Nors organizacija suteikė katinui reikalingą pagalbą, jos darbuotojai abejojo, ar kas nors norės priglausti tokį seną gyvūną.

Tuomet į RSPCA centrą įėjo jauna moteris, vardu Sarah Dempsey. Ji atvyko į prieglaudą ieškodama katino, galinčio palaikyti jai draugiją. „Kai pirmąkart sutikau Jamie, jis miegojo, bet pabudo, kai pasilenkiau pažiūrėti į jį iš arčiau“, – S. Dempsey sakė „The Dodo“.

„Jis akivaizdžiai norėjo būti paglostytas... Žinojau, kad jis išgelbės mane nuo vienatvės, o aš padarysiu tą patį", - kalbėjo moteris.

Ji parsivedė Jamie namo ir dabar jis apsėstas dėl šeimininkės: „Jis negali nuo manę atitraukti. Katinas mėgsta naktimis su manimi kalbėtis ir seka kiekvieną mano žingsnį.“

Tačiau geriausia yra tai, jog katinas negali užmigti tol, kol jo naujoji mama nelaiko jo už letenos. „Jei paleidžiu, jis prabunda, miaukia ir siekia susigrąžinti mano ranką. Manau, mus sieja stiprus ryšys“, – teigia S. Dempsey.