Prieglauda „Texas Sled Dog Rescue“ pasisiūlė priimti būsimą mamą, tačiau tokia tapti kalytė panoro anksčiau nei kas nors galėjo tikėtis. Kai prieglaudos savanorė ruošėsi nugabenti Debbie į jos laikinus namus, esančius už keleto valandų kelio, Debbie pradėjo gimdyti.

„Žinojome, kad kalytė laukėsi, bet nesitikėjome, jog ji taip greitai atsives šuniukų. Iš pradžių pagalvojau - o ne, tik ne dabar. Juk prieglauda yra netinkama vieta gimdyti“, – „The Dodo“ sakė J. Taylor.

Nors J. Taylor tikėjosi, kad kalytei pavyks dar šiek tiek palaukti, netrukus šalia jos pasirodė du šuniukai. Prieglaudos savanorė sugalvojo nugabenti augančią šeimą į savo namus.

Išėjusi į lauką moteris prisiminė, jog tądien į darbą atvyko vyro automobiliu, kuriame jis matyti šunų nenorėtų. J. Taylor to nepaisė ir įkėlė gyvūnėlius į automobilį. Nufotografavusi šią situaciją, paskelbė įrašą feisbuke (kuriuo jos vyras nesinaudoja) su komentaru: ant automobilio galinės sėdynės guli gimdanti kalytė – tik nesakykite mano vyrui.

Kai prieglaudos savanorė nugabeno kalytę namo, ji buvo atsivedusi 8 šuniukus. J. Taylor teigė, jog kalytė – puiki mama, besididžiuojanti savo nauja šeima.