„Lietus buvo labai stiprus, gatvės buvo apsemtos. Pasirodė, jog išgirdau kažką miaukiant lauke, todėl užsidėjau batus ir griebiau prožektorių. Perėjusi gatvę dairiausi į visas puses“, – prisimena ji.

Pasirodo, jog Atlas buvo teisus – laukuose S. Christie rado mažą, šlapią katytę, kuriai tebuvo 7 savaitės. „Ji iškart leidosi paimama ir atrodė labai patenkinta, jog kažkas ją rado. Parsinešiau ją namo – Atlas atrodė nustebęs“, – sako S. Christie.

Tačiau visai netrukus Atlas susidraugavo su nauja katyte vardu Nell. Galų gale, Atlas buvo tokio pat liūdno likimo gyvūnas, paimtas iš prieglaudos.

S. Christie nuo pat pradžių ieškojo katino, su kuriuo galėtų leistis į nuotykius ir kuriam patiktų kartu vaikštinėti lauke. Atlas buvo drąsus katinas, kuriam labai patiko išeiti pasivaikščioti su moterimi, tačiau šeimininkė dvejojo dėl Nell.

Vieną kartą ji nusprendė išsivesti pasivaikščioti abu katinus. Maniusi, jog Nell geriau jausis nešamas kuprinėje, suklydo – šis katinėlis taip pat parodė savo drąsą ir mieliau vaikščiojo šalia Atlas. „Vyresnis katinas vis apsisuka patikrinti, ar jaunėlei viskas gerai. Atrodo, jog ji bet kur seks Atlas iš paskos ir jausis drąsi tol, kol jis bus šalia. Jei ji jo nemato, pradeda jaudintis“, – sako S. Christie.

Kai šeimininkė mėgina paimti Nell į rankas, ši bando iššokti ir mieliau vaikštinėja šalia Atlas. Šis katinas tapo geriausiu Nell draugu ir mokytoju.

Watch my back. I'm gonna climb this tree really quick.

A post shared by Atlas (@littlecat_bigisland) on Jan 29, 2017 at 11:32am PST

Happy #Caturday !

A post shared by Atlas (@littlecat_bigisland) on Feb 18, 2017 at 4:51pm PST