Prisimindama karjeros siekimą Niujorke, Leanne „Cosmopolitan“ pasakė: „Turėjau puikų darbą, tačiau buvo nepatogu iki jo nuvykti, tekdavo patirti daug streso. Jaučiau, jog man kažko trūksta ir žinojau, kad galiu rasti kažką naujo.“

Vieną 2014-ųjų dieną ji apsilankė vienoje fermoje ir susižavėjo ožkų jaunikliais. Ši akimirka paskatino moterį įkurti „Goats of Anarchy" – organizaciją, kuri rūpinasi specialių poreikių turinčiomis, paliktomis ir neįgaliomis ožkomis.

„Supratau, jog visą laiką troškau būtent tokio gyvenimo būdo. Nusprendžiau išmainyti aukštakulnius batelius į aulinius batus, o savo „Mercedes“ į „Chevy“ pikapą.“ Moteris prideda, jog ji „mėgavosi kiekviena to minute“.

„Kai kurie žmonės mane vadino neatsakinga neišmanėle, nes mečiau savo darbą to gerai neapgalvojusi, bet man tai buvo lemtingas šuolis“, – aiškina Lauricella.

Pirmąją savo bedarbystės dieną moteris surinko 30 tūkst. sekėjų pasidalinusi savo pranešimu socialiniame tinkle „Instagram“. „Priėmiau tai kaip ženklą, kad einu teisingu keliu", - sakė moteris.

Leanne rūpinasi ne tik ožkomis – ji taip pat priglaudė mažą arkliuką, asiliuką, du kiškius ir kiaulę.

Daugiau nuotraukų rasite čia.