Kaip rašo telegraph.co.uk, egzotiškas trumpaplaukis gimė išskirtinai didelėmis akimis – tokiomis didelėmis, kad kačiukui net nepavyksta iki galo užmerkti vokų, kai užmiega.

Dabar 5 mėnesių Hermanas gyvena Kopenhagoje, Danijoje, ir turi tūkstančius sekėjų socialiniuose tinkluose.

26-erių kačiuko šeimininkė Shirley telegraph.co.uk sakė, kad kai pirmą kartą sutiko Hermaną, jis iš karto ant jos šoko, o galiausiai nusprendė atsisėsti ant jos peties ir puolė murkti.

„Nors jis buvo pastebimai mažesnis, savitos išvaizdos, nusprendžiau, kad turiu užtikrinti, kad dviese fantastiškai leistume laiką“, – pasakojo Shirley, pridūrusi, kad dabar katinas ją nuolat sekioja iš kambario į kambarį.

„Nuo to laiko, kai turiu Hermaną, visiškai nebeturiu privatumo – ar miegu, gaminu vakarienę, ar einu į vonią, Hermanas visada šalia. Niekada nesuabejosi, ar Hermanui pakanka dėmesio. Jis arba pradės miaukti, arba švelniai tapšnos mane savo letenėlėmis“, – išskirtinio katino šeimininkę cituoja portalas.

Iš pradžių katinėliui nesisekė priaugti svorio, todėl šeimininkei teko Hermaną maitinti rankomis. Šiuo metu katinui jau 5 mėnesiai ir gražuolis jau turi daugiau nei 3,2 tūkst. sekėjų socialiniame tinkle „Instagram“. Pasižiūrėkite į šį išskirtinį kačiuką: