Nesėkmingas epizodas, kuomet ant paslydusio ir pargriuvusio lietuvio prakaito juostos suklupo ir traumą patyrė S. Curry, pirmadienio rytą plačiai buvo aptarinėjamas visame pasaulyje. Krepšinio gerbėjai su nerimu laukė žinių apie vienos ryškiausių NBA žvaigždžių sveikatos būklę.

Paaiškėjo, kad D. Motiejūnas ne savo noru S. Curry iš rikiuotės išvedė mažiausiai dviems savaitėms – bent jau tiek laiko negalės rungtyniauti dešinę koją pasitempęs „Warriors“ snaiperis.

Vos paskelbus šią žinią, lažybininkai ėmė koreguoti savo prognozes dėl lygos favoritų statuso. Nors iki šiol neginčytinais favoritais laimėti NBA buvo laikomi pergalių rekordą reguliariajame sezone (73) pasiekę „Warriors“ krepšininkai, šiuo metu svarstyklės kai kuriose kontorose jau yra pakrypysios į San Antonijaus „Spurs“ pusę.

Už Greggo Popovichiaus kariauną „Westgate SuperBook“ šiuo metu siūlo 2,5 koeficientą, o už „Warriors“ pergalę siūlomas mažesnis – 3,25 koeficientas.

Europoje favoritais vis dar išlieka „Warriors“, tačiau pranašumas nuolat mažėja. Štai „Bwin“ už Ouklando komandos pergalę siūlo 2,10 koeficientą, o už „Spurs“ – 2,75 koeficientą, nors neseniai šis skirtumas buvo gerokai didesnis. „Sportinbet.com“ už „Warriors“ pergalę šiuo metu siūlo 2,25, o už „Spurs“ – 2,9 koeficientą.

Tuo metu „Warriors“ fanai traukia per dantį D-Mo, kuris visiškai netyčia atsidūrė įvykių epicentre.
„Rockets“ fanai turbūt jau pardavinėja Motiejūno prakaito butelius“, – „Twitter“ socialiniame tinkle piktinasi vienas iš komentatorių.

„Spurs“ turi išsiųsti D. Motiejūnui žiedo kopiją. Žiedo, kuris jiems atiteks, kadangi Curry patyrė traumą. Jo prakaitas sugriovė istorinius „Warriors“ metus“, – rašo kitas.

Netrūksta ir dar piktesnių komentarų.

„Nejaugi šis D. Motiejūno veikmas aikštėje bus pats svarbiausias per visą jo karjerą NBA?“, – rašoma „Twitter“.

Šiuo metu Vakarų konferencijos ketvirtfinalio serijoje tarp „Warriors“ ir „Rockets“ 3-1 pirmauja Ouklando ekipa. Penktosios serijos iki keturių pergalių rungtynės bus žaidžiamos Ouklande naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį.

Pažymėtina, kad S. Curry nėra vienintelis pastarosiomis dienomis iš rikiuotės iškritęs NBA įžaidėjas. Ranką per ketvirtfinalio serijos rungtynes susilaužė ir šį sezoną jau greičiausiai neberungtyniaus ir Los Andželo „Clippers“ įžaidėjas Chrisas Paulas, traumą patyręs per antradienio nakties susitikimą su Portlando „Trail Blazers“.

Šioje ketvirtfinalio serijoje rezultatas šiuo metu yra lygus (2-2). Būtent su pastarosios serijos laimėtojais pusfinalyje ir susikaus „Warriors“ komanda – pradėti pusfinalį jai tikrai teks be S. Curry.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)