Plakate, kurį laikė iškėlusi visa grupė „Lietuvos ryto“ gerbėjų, užrašytos A. Kavaliausko citatos, ištartos būnant skirtingų komandų stovyklose.

Pirmoji, plačiausiai pagarsėjusi A. Kavaliausko citata: „Niekada nežaisiu „Žalgiryje“. Vėliau – dvi citatos Antanui jau apsivilkus Kauno ekipos marškinėlius: „Noriu laimėti LKL su „Žalgiriu“ ir „Pažadu tapti tikru žalgiriečiu“.

Prieš rungtynes, per žaidėjų pristatymą, A. Kavaliauskas taip pat sulaukė gerokai didesnio „Siemens“ arenos žiūrovų kaukimo nei kiti krepšininkai.


„Žalgirio“ naujoko A. Kavaliausko sugrįžimas į sostinę prasidėjo ne per sėkmingiausiai: pirmame kėlinyje neišbuvęs aikštėje nė 3 minučių jis užsidirbo dvi pražangas ir buvo priverstas užleisti vietą komandos draugui Robertui Javtokui, o trečiame kėlinyje A. Kavaliauskui stojus mesti baudų į aikštę pasipylė žiebtuvėliai ir monetos, tad teisėjams teko trumpam atidėti numatytą procedūrą. Sirgalių sukeltas triukšmas ir spaudimas padėjo – aukštaūgis pataikė tik antrą baudą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)