Vaizdo įrašė lietuvio grožybės buvo uždengtos, o NBA TV žurnalistui neliko nieko kito, kaip tik nusijuokti iš šio pokšto.

D. Motiejūnas prieš pusmetį patyrė nugaros traumą ir buvo operuotas, todėl turėjo praleisti ne tik praėjusio NBA sezono atkrintamąsias varžybas, bet ir Europos krepšinio čempionatą, kuriame lietuviai iškovojo sidabro medalius.

Nors po traumos 213 cm ūgio krepšininkas sveiksta lėčiau nei tikėtasi, tačiau jam jau leista treniruotis ant bėgimo takelio.

„Aš sugrįšiu“, - optimiškai į ateitį žvelgė D. Motiejūnas.

Kaunietis tęsdamas reabilitacijos procesą bėgioja kruopščiai prižiūrimas komandos gydytojų, bet „Rockets“ klubo treneris Kevinas McHale'as sako neturįs supratimo, kada puolėjas galės pradėti treniruotis su komanda.

Praėjusį sezoną mūsiškis NBA lygoje sužaidė 71 rungtynes (62 pradėjo starto penkete), vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 29 minutes, pelnydavo po 12 taškų, atkovodavo po 5,9 ir perimdavo po 0,8 kamuolio ir atlikdavo po 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)