Ne kartą dėl savo „gynybos“ kritikuotas J. Hardenas savo indėlio šioje žaidimo kategorijoje ir toliau negerina. Sunku patikėti, bet jis šiame žaidimo komponente netgi regresuoja.

Po antrųjų NBA Vakarų konferencijos ketvirtfinalio rungtynių, kurias Hjustono ekipa 106:115 pralaimėjo „Warriors“, šiurkščią (bet teisingą) kritiką J. Hardeno atžvilgiu laidoje „Inside the NBA“ išsakė ir lygos legenda Shaquille'as O'Nealas.

„Pagrindinė Jameso Hardeno problema – kad jis neturi lyderio savybių. Iš patirties galiu pasakyti, kad jeigu esi pagrindinis komandos žaidėjas, tai kiti seka tavo pėdomis. Jeigu esi lyderis, tu privalai taip ir žaisti. Bet jeigu neatliksi savo darbo aikštėje, tai kiti išvis nieko nedarys... Jis tikrai nerodo tinkamo pavyzdžio“, – pasisakė Shaqas.

Jam įkandin socialiniuose tinkluose „raketų“ lyderį išjuokė ir paprasti amerikiečiai.

„Žiūriu rungtynes... Ir aš iš tikrųjų manau, kad gynyboje galėčiau žaisti geriau už Jamesą Hardeną“, – rašė hiphopo atlikėjas DJ Jazzy.

„Gerbčiau Jamesą Hardeną, jei jis viešai pasakytų, kad gintis jam draudžia jo religija“, – šmaikščiai komentavo Dave'as Zirinas.

„Norite išmokti, kaip reikia gintis? Pasižiūrėkite Jameso Hardeno žaidimą ir darykite atvirkščiai“, – NBA žvaigždei įkando kitas amerikietis.

„Mano brolis vakar man sakė, kad nevyks į Jameso Hardeno vardo krepšinio stovyklą, nes bijo pamiršti kaip reikia gintis“, – pokštavo internautas.

„Jameso Hardeno gynyba yra niekada nesibaigiantis pokštas. Tu vis lauki, kol jis pasibaigs ir tada...“, – komentavo „Yahoo“ žurnalistas Michaelas Lee.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)