Nesusipratimas aikštėje kilo trečiojo rungtynių tarp Ispanijos ir Rusijos rinktinių kėlinio pabaigoje, o į jį įstiraukė praktiškai visi mačo dalyviai – pradedant krepšininkėms, baigiant sekretoriatu ir teisėjais.

Viskas prasidėjo nuo to, kad arbitrai užfiksavo taisyklių pažeidimą – atakuojančios Rusijos komandos žaidėja užmynė ant galinės linijos.

Nors kamuolys turėjo atitekti ispanėms, jį į aikštelę kažkodėl sugrąžino... rusės. Maža to, kad sugrąžino – jos kažkodėl surengė į kitą aikštės pusę persikėlusią greitą ataką, kuri pasibaigė Darios Kurilčiuk tritaškiu metimu.

Pradžioje teisėjai įskaitė tris taškus Rusijos rinktinei, tačiau ispanų treneris su asistentais ėmė protestuoti. Tuomet tritaškis buvo įskaitytas Ispanijos rinktinei.

Visgi po kurį laiką trukusių ginčų arbitrų brigada pati įsitikino įsitraukusi į masinį nesusipratimą – taškai apskritai buvo anuliuoti, o kamuolys atiduotas ispanių komandai.

Mačas baigėsi Rusijos rinktinės pergale 77:58.

Coses que passen...empanada de ses grosses al #FIBAU19F @MariaBarneda tu ho sabies! 😉 @ainaayus i tu? 😉 😂😂😂 pic.twitter.com/ddU5CZZlnQ— Joan Florit Pons (@Joan_Florit) July 23, 2017

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)