Tai – 26-erių metų metų 213 cm ūgio milžinas Hassanas Whiteside'as, vilkintis Majamio „Heat“ marškinėlius.

Nors krepšininkas jau pakankamai brandaus amžiaus, stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje jis įsitvirtino tik praėjusiame sezone, kuomet persikėlė į Majamį ir tapo tikru varžovu siaubu ne tik dėl blokuojamų metimų, bet ir dėl patikimo žaidimo baudos aikštelėje.

Šį sezoną aukštaūgis toliau žaidžia patikimai ir tampa tikru trigubų dublių meistru – per 28 minutes vidutiniškai renka 12,2 taško, 11 atkovoto kamuolio ir net 3,9 bloko.

Visgi brandžiam H. Whiteside'o žaidimui šešėlį meta jo emocijų proveržiai. Praėjusiame sezone jis užsidirbo 7 technines, 1 nesportinę pražangą bei 2 sykius buvo išvarytas iš aikštės, o šį sezoną yra ne ką mažiau agresyvesnis. Tai patvirtina ir trečiadienio nakties NBA rungtynės, per kurias aukštaūgis alkūne stipriai smogė B. Marjanovičiui ir buvo išvytas iš aikštės.

„Jis laisvasis agentas. Ir čia kyla klausimų: taip, jis talentingas, bet jo nesubrendimas turėtų kelti nerimą. Jeigu trečiasis komandos centras – B. Marjanovičius – gali tave išvesti iš kantrybės, tai ką gali padaryti elitiniai vidurio puolėjai?“, – retoriškai klausė TNT komentatoriai.

Šiurkšti H. Whiteside'o gynyba, smūgiai varžovams, provokacinės šypsenėlės ir komentarai – tai jau tapo įprasta NBA arenose.

Jūsų dėmesiui – dar daugiau H. Whiteside'o „tamsiosios pusės“ atsiskleidimų.

H. Whiteside'o muštynės su Alexu Lenu:

H. Whiteside'o susistumdymas su Paulu George'u:

H. Whiteside'o smūgis Kelly Olynykui:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)