Penktoji vieta. Utenos „Juventus“ amerikietis Spenceris Parkeris sugriauna varžovo viltis įkrauti kamuolį į krepšį. Galingas blokas ir apginta „Juventus“ tvirtovė.

Ketvirtoji vieta. Panevėžio „Lietkabelis“ triuškina „Šiaulius“, o Gintaras Leonavičius triuškina varžovo gynybą. Į greitą ataką pasileidęs G. Leonavičius be skrupulų deda per D. Sabeckį.

Trečioji vieta. Drew Gordono oro linijos vėl kyla į viršų. Skrajojantis „Lietuvos ryto“ amerikietis po netaiklaus komandos draugo metimo pirmas suskumba prie atšokusio kamuolio ir sugrūda jį ten, kur jam ir vieta – į Klaipėdos „Neptūno“ krepšį.

Antroji vieta. Čia randame „Neptūno“ kerštą „Lietuvos ryto“ ekipai. Kai atrodė, kad Adamas Lapeta išgelbės vilniečius nuo pralaimėjimo, uostamiesčio klubo legionierius Jerai Grantas tarė „ne“. Fantastiškas amerikiečio „stogas“ Vilniaus ekipos vidurio puolėjui ir „Lietuvos rytas“ lieka nieko nepešęs.

Pirmoji vieta. Gražiausio savaitės epizodo autorius – Paulius Petrilevičius iš Kėdainių „Nevėžio“. 25-erių metų puolėjo Kauno „Žalgirio“ autoritetas neišgąsdino. Krepšininkas galingu dėjimu pademonstravo varžovams kaip reikia tvarkytis baudos aikštelėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)