Penktoji vieta. Utenos „Juventus“ legionieriui Jamarui Diggsui Vilniaus „Lietuvos ryto“ gynėjo Rashauno Broaduso klaidinantys judesiai galvos nesusuko. „Juventus“ mažylis varžovui išrašė bloką paskutinę atakos sekundę.

Ketvirtoji vieta. Čia ir vėl randame tą patį J. Diggsą. Įspūdingas perdavimas greitoje atakoje komandos draugui Spenceriui Parkeriui ir Vilniaus „Lietuvos rytas“ kapituliuoja prieš Utenos „Juventus“ ekipą.

Trečioji vieta. Martynas Echodas iš „Šiaulių“ išvalo baudos aikštelę. Jaunasis Šiaulių komandos krepšininkas galingu bloku „apdovanoja“ Paulių Petrilevičių iš Kėdainių „Nevėžio“.

Antroji vieta. Po puikaus komandos draugo perdavimo Prienų – Birštono „Vytauto“ ekipos vidurio puolėjui Mindaugu Kupšui belieka kamuolį sugrūsti į krepšį.

Pirmoji vieta. Antrą savaitę iš eilės gražiausių epizodų penketuką užkariauja Panevėžio „Lietkabelis“. Mindaugas Lukauskis jau 10 rungtynių su Alytaus „Dzūkija“ sekundę pademonstruoja, kad parako dar turi. Perimtas kamuolys, aplenktas varžovas ir galingas dėjimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)