Ž. Urbonas iškart ėmė rodyti pasitikėjimą savo jėgomis ir pasakoti, kaip protų kovoje išsiverš į priekį. „Jums gi, treneri, patinka, kai varžovai pirmauja“, – per dantį A. Sireiką traukė „Juventus“ prezidentas.

Treneriams puikiai sekėsi atsakinėti į klausimus susijusius su Utena ar „Juventus“ komanda. Tačiau keblumų sukėlė klausimas apie Utenos ekipos gynėjo Dovio Bičkauskio karjerą. Tiek A. Sireika, tiek Ž. Urbonas sunkiai prisiminė kokiam, dabar jau nebeegzistuojančiam klubui, praeityje atstovavo žaidėjas.

Po klausimo apie tai, kas pavaizduota Utenos miesto herbe esančios pasagos viduje, Ž. Urbonas ir vėl patraukė A. Sireiką per dantį. „Skambinkit man“, – turėdamas omenyje, kad gali padėti atsakyti į klausimą, juokavo „Juventus“ prezidentas.

Po įtemptos, tačiau nuotaikingos dvikovos, abu treneriai tradiciškai paspaudė vienas kitam rankas. „Aš nelaimingas, nes dar reikės kažkurį žaidėją nurungti, o būčiau ėjęs dirbti savo darbą“, – po kovos tarė laimėtojas.

Kuriam iš trenerių sekėsi geriau – pamatysite vaizdo reportaže.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją