„Pasimatysime Rio, Nicolas! Tačiau palaukite, nebūtinai“, – rašo Laurynas.

„Taip, Ispanija dėkoja tau už tas pramestas baudas Europos čempionato pusfinalyje“, – juokiasi Vidmantas.

„Žinoma, mes lauksime tavęs Rio. Jeigu jūs ten pateksite“, – prancūzą per dantį traukia Jurgis Švedas.


Druskos ant žaizdos užpila ir Artūras, kuris retoriškai klausia: „Lietuva olimpinėse žaidynėse dalyvaus jau septintą kartą iš eilės. O Prancūzija?“

Panašaus turinio pašiepiančių komentarų socialiniame tinkle yra ir daugiau, o vieną jų neilgai trukus parašė ir pats D. Motiejūnas.

„Pasimatysime olimpinėse žaidynėse... jeigu jūs, vaikinai, ten pateksite. Dvi komandos tai jau padarė. Linkiu jums viso ko geriausio!“, – paskelbė lietuvis.


Primename, kad žodžių karas tarp dviejų krepšinio žvaigždžių prasidėjo nuo to, kai N. Batumas ispanų žiniasklaidai pareiškė, jog tikrasis Europos čempionato finalas įvyko pusfinalyje, kuriame žaidė Ispanija ir Prancūzija.

Atsakydamas į tai D. Motiejūnas publikavo naujai FIBA paskelbto pasaulio rinktinių reitingo nuotrauką, kuriame Lietuva užima trečiąją vietą, o Prancūzija yra tik penkta.

„Prancūzija – stipri komanda, tačiau aš jos nematau tarp dviejų stipriausių Europos rinktinių, – parašė D. Motiejūnas. – Visi matome, kad Lietuva yra geresnė!”

Ilgai laukti N. Batumo atsakymo nereikėjo. Socialiniame tinkle „Twitter“ prancūzas parašė vieną sakinį, skirtą D. Motiejūnui: „Ačiū už auksą 2013-aisiais ir bronzą pernai!“


Primename, kad šių metų Europos čempionate Lietuvos rinktinė iškovojo sidabro medalius ir užsitikrino tiesioginį kelialapį į Rio de Žaneiro olimpines žaidynes. Bronzą iškovojusiems prancūzams dėl kelialapio dar teks kovoti olimpinėje atrankoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)