„Dabar visi turi mažas ir didesnes žaislines mašinėles, kuriuos valdomos distanciniu pulteliu. Pamenu, kad vaikystėje gavau panašią mašinėle ir ji buvo valdoma pulteliu, tačiau buvo laidu prijungta prie mašinos ir aš lakstydavau paskui ją. Kai tai prisimenu, tai atrodo tikrai juokingai“, – teigė „Šiaulių“ krepšininkas Gintaras Leonavičius.

„Vieną dovaną tikrai prisimenu labai gerai ir ne todėl, kad ji man labai patiko. Kažkada per Kalėdas gavau anglių, nes buvau blogas. Visą laiką gąsdindavo, kad taip nutiks, nes neklausydavau ir vieną kartą taip įvyko“, – savo prisiminimais apie Kalėdas dalinosi Domantas Šeškus.

„Kartu su sese gavome magnetolą, į kurią galėjai įdėti dvi kasetes, įrašinėti ir perrašyti dainas“, – linksmai savo įsimintiausią dovaną prisiminė „Neptūno“ gynėjas Mindaugas Girdžiūnas.

Žaislinis tankas ir degalinė, „PlayStation“ kompiuteris, vaikiška krepšinio lenta bei lego žaidimas. Tokias dovanas gaudavo šiuo metu „Tete-a-Tete Casino-LKL“ čempionate rungtyniaujantys krepšininkai kai buvo maži vaikai.

LKL TV reportažas apie krepšininkų Kalėdines dovanas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją