6 lemiamus taškus iš eilės mačo pabaigoje pelnęs P. George'as atvedė „Pacers“ į sunkią pergalę 89:87, o didžiąją rungtynių dalį svečius tempęs K. Bryantas lemiamu momentu šaudė pro šalį.

Po kelių akimirkų aikštėje paklaustas, kaip jam pavyko užgožti 37-erių metų „Lakers“ superžvaigždę, 12 metų jaunesnis P. George'as spontaniškai atsakė: „Hm, jis juk senas!“

„Tačiau tapti lemiamų mačo epizodų herojumi ir pristabdyti Bryantą – ypatingas pasiekimas. Tai buvo ypatinga pergalė ir ypatingas finišas“, – spaudos konferencijoje susizgribęs tęsė „Pacers“ lyderis.

Visgi panašu, kad epitetai „senas“ K. Bryanto visiškai neglumina. Vėliau po rungtynių dvi NBA žvaigždės susitiko persirengimo kambaryje, kur „Lakers“ simbolis P. George'ui įteikė simbolinę dovaną – „Nike“ batelius su savo autografu.

Po netikėto varžovo vizito P. George'ui neliko nieko kito, kaip stipriai apkabinti karjerą baigiantį veteraną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją