Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) ir Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurės vicečempionė Marijampolės „Sūduva" tęsia pasiruošimą 2016 metų LKF taurės finalinio ketverto rungtynėms, kurios vyks vasario 12-13 dienomis Utenoje.

„Sūduva" į Uteną atvyko vasario 11 dieną ir jau turėjo dvi treniruotes prieš penktadienio pusfinalio dvikovą, kurioje lauks Vilniaus „Kibirkštis".

Rytinėje treniruotėje „Sūduvos" komandos žaidėjos toliau pratinosi prie Utenos daugiafunkcinio sporto centro krepšinio lankų ir tai darė sėkmingai. Marijampolės ekipos senbuvė E. Briedytė treniruotės metu pataikė net 24 tritaškius iš eilės ir buvo arti savo asmeninio rekordo.

„Manau, tinkamai apsipratome prie arenos krepšių. Mano asmeninis rekordas yra 27 taiklūs tritaškiai iš eilės, šiek tiek pritrūko. Gal būčiau ir daugiau pataikiusi, bet mane labai linksmino komandos draugės.", – pusfinalio dieną sakė Ela Briedytė.

Pasigrožėkite Elos metimo technika:

LKF moterų taurės turnyras Utenoje:

Vasario 12 d.

Pusfinaliai

17.00 val. Marijampolės „Sūduva“ – Vilniaus „Kibirkštis“
19.15 val. „Utena“ – Kauno raj. „Hoptrans-Sirenos“

Vasario 13 d.

15 val. rungtynės dėl III vietos
17.15 val. finalas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)