Tiesa, savo įpročių pritaikyti Lietuvos nacionalinės komandos trenerių štabui brazilai nesiryžo: sprendžiant iš protokolo, jį San Paule sudarė gerai pažįstami J. Kazlauskas, G. Krapikas ir D. Maskoliūnas.

Kaip ten bebūtų, patys lietuviai šeštadienio rungtynių metu į protokolą veikiausiai pernelyg nesidairė ir sumaišties nepajuto.

Viso mačo metu pirmavę J. Kazlausko auklėtiniai australus įveikė 81:68.

Primename, kad pirmąsyk lietuviai ir australai išbandyti jėgas turėjo praėjusį antradienį Buenos Airėse (Argentina).

Tačiau dvikova neįvyko dėl kiauro salės stogo, pro kurį prasiveržęs smarkus lietus pavertė parketą slidžiais spąstais. Nenorėdamos rizikuoti žaidėjų sveikata, abi komandos vietoje mačo surengė parodomąją treniruotę saujelei žiūrovų.

Sekmadienį Lietuvos rinktinė užbaigs savo pasiruošimą keturių komandų draugiško turnyro maču su Brazilija arba Kinija ir persikels į Rio de Žaneirą.

Olimpinė ugnis pastarajame užsižiebs rugpjūčio 5 d. Nė vienerių žaidynių nuo nepriklausomybės atkūrimo nepraleidę lietuviai B grupėje susigrums su Ispanija, Argentina, Brazilija, Nigerija ir Kroatija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)