Pirmosios kibirkštys šiame mače įsiplieskė dar prieš ilgąją pertrauką, kuomet teisėjų veiksmais nepatenkintas „Aris“ narys Jerelas McNealas gavo antrą techninę pražangą ir anksčiau laiko buvo išsiųstas į rūbinę.

Vis tik rungtynės kulminacijos viršūnę pasiekė pačiame jų įkarštyje – likus žaisti paskutines sekundes. Dušanas Šakota ir Nontasas Papantoniou iš AEK susitumdė su varžovų legionieriumi Dominicu Watersu.

Peržiūrėję epizodo pakartojimą, arbitrai nusprendė iš aikštės išvaryti šiuos tris žaidėjus ir Okaro White'ą bei visus atsarginius krepšininkus ir personalą, kadangi jie visi per susistumdymą žengė ant parketo.

Likusias 14 sek. abi komandos aikštėje turėjo tik po tris žaidėjus. Bet juokingiausia yra tai, kad vienas iš šio "Aris" trejeto gavo penktąją pražangą ir taip pat turėjo baigti rungtynes.

AEK mačą galiausiai laimėjo ir serijoje išsiveržė į priekį jau 2-0. Trečioji akistata bus žaidžiama trečiadienį Salonikuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)