Turkijoje K. Kambala – ne naujokas, todėl apsiprasti šioje šalyje latvių milžinui buvo paprasta. Tai įrodo ir naujausia krepšininko nuotrauka socialiniame tinkle „Instagram“, kurioje jis užfiksuotas lyg tikras karalius sėdintis „Adnaspor“ klubo prezidento kėdėje.

Tevriz Abi don't worry! When u you not in here I got your back! #mylifeinAdana #oneteamonedream

A photo posted by Kaspars Kambala (@kambalakaspars) on

Per K. Kambalos karjerą netrūko spalvingų epizodų. Geriausius savo žaidėjo laikus jis praleido tuometinėje Stambulo „Anadolu Efes“ ekipoje, su kuria du kartus tapo Turkijos čempionu. K. Kambalai priklauso ir naujosios Eurolygos rezultatyvumo rekordas – 2002 m. spalio 30 d. rungtynėse su „Barcelona“ aūkštaūgis pelnė 41 tašką. Tiek pat jų yra pavykę pelnyti tik dar trims žaidėjams – Carltonu Mayersui, Alphonso Fordui ir Bobby Brownui.

Visgi mūsų kaimynas garsėjo ne tik galingu žaidimu po krepšiais, bet ir agresyviu charakteriu. K. Kambala ne kartą aikštėje buvo susikibęs su savo varžovais, prieš draugiškas rungtynes su Lietuvos rinktine į aikštelę išbėgo dėvėdamas bokso pirštines ir grasino Linui Kleizai, smogęs alkūne išmušė Vokietijos rinktinės žaidėjui Steffenui Hammanui...

Latvis buvo diskvalifikuotas iš krepšinio dėl dopingo vartojimo, o vienu savo gyvenimo periodu užsiiminėjo profesionaliu boksu. Apie jį kaimyninėje šalyje yra išleista biografinė knyga. Išties spalvinga asmenybė!