Nuotrauka, kurioje įsiamžinusi kartu su savo tėčiu, socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo jauniausia Lietuvos krepšinio legendos atžala – dukra Aušrinė Sabonytė.

Įdomu, kad asmenukės autorius – pats Arvydas.

Kitoje Aušrinės nuotraukoje mergina nufotografuota kartu su savo broliu Domantu.

Aušrinė Sabonytė, Domantas Sabonis

Naktį iš pirmadienio į antradienį „Gonzagos Bulldogs“ komanda kartu su lietuviu žais itin svarbias „West Coast“ konferencijos rungtynes, kuriose apsilankyti turėtų ir jo tėtis su seserimi.

Į mačą atvyks ir šiuo metu JAV viešintis vyriausiasis Lietuvos krepšinio rinktinės treneris Jonas Kazlauskas.

Ketvirtfinalyje Gonzagos komanda 92:67 sutriuškino Portlando „Pilots“, o D. Sabonis pelnė 24 taškus ir atkovojo 4 kamuolius.

Pusfinalyje Domanto atstovaujami „Buldogai“ susigrums su trečia pagal pajėgumą konferencijos komanda „BYU Cougars“. Norėdami antrus metus iš eilės žengti į „Kovo beprotybę“, Gonzagos studentai privalo triumfuoti šiame turnyre.

D. Sabonio pasirodymo pirmose turnyro rungtynėse momentai:

Beje, A. Sabonis, skrisdamas į JAV, Frankfurto oro uoste sutiko kitą olimpinį čempioną ledo ritulininką Darių Kasparaitį, kuris po pasirodymo trejose Lietuvos ledo ritulio čempionato rungtynėse, per kurias pelnė du įvarčius, grįžo į Floridą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (131)