Rungtynių pabaigoje, amerikiečiams jau pirmaujant triuškinama persvara, D. DeRozanas nusprendė pasilinksminti pats ir pradžiuginti JAV rinktinės gerbėjus. Įsibėgėjęs Toronto „Raptors“ puolėjas pašoko į orą, jame apsisuko 360-ia laipsnių, tačiau... triuškinamu dėjimu užbaigti antpuolį jam sukliudė varžovas iš Kinijos, netrukus netgi ėmęs apeliuoti, kad taisyklių nepažeidė.

Apmaudo dėl efektingai neužbaigtos atakos būta daug, o socialiniame tinkle „Twitter“ išgyveno netgi NBA superžvaigždė LeBronas Jamesas, nusprendęs praleisti Rio de Žaneiro olimpines žaidynes, tačiau rinktinės pasirengimą įdėmiai stebintis iš šalies.

„Jeigu D. DeRozanas būtų sėkmingai užbaigęs šią ataką, tai būtų vienas iš penkių geriausių VISŲ LAIKŲ dėjimų“, – į situaciją sureagavo L. Jamesas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)