19-metis J. Murray, kuris praėjusią vasarą naujokų biržoje buvo pašauktas septintas, lapkritį rinko po 10,4 taško, 2,8 atkovoto kamuolio ir 2,1 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

Tuo metu D. Sabonis praėjusį mėnesį sužaidė 17 mačų, visus pradėjo starto penkete ir aikštelėje vidutiniškai praleido 23 minutes. Per šį laiką 211 cm ūgio lietuvis pelnė po 7,3 taško, atkovojo po 3,4 kamuolio ir atliko po 1,7 rezultatyvaus perdavimo, o iš trijų taškų zonos atakavo net 46,4 proc. taiklumu.

Geriausiu Rytuose be didesnės konkurencijos pripažintas Filadelfijos „76ers“ lyderis Joelis Embiidas. 2014-ais trečiu šaukimu į NBA patekęs centras dėl traumų praleido du sezonus, tačiau vos tik žengęs ant parketo įrodinėja, kad jo laukti buvo verta.

Lapkritį 22-ejų amerikietis rinko po 18,2 taško, 7,8 atšokusio kamuolio ir net 2,42 bloko. Negana to, tolimus metimus realizavo įspūdingu 50 proc. tikslumu.

Kiti nominantai Rytų ir Vakarų konferencijose: Jaylenas Brownas (Bostono „Celtics“), Brandonas Ingramas (Los Andželo „Lakers“), Willy Hernangomezas (Niujorko „Knicks“), Buddy Hieldas (Naujojo Orleano „Pelicans“), D. Sabonis (Oklahomos „Thunder“), Dario Šaričius (Filadelfijos „76ers“) ir Pascalis Siakamas (Toronto „Raptors“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)