Jei pirmoje mačo pusėje svečiai iš Toronto dar įstengė palaikyti „širšių“ padiktuotą temą, po ilgosios pertraukos kanadiečius ištiko visiškas krachas.

Per antrąją mačo pusę – 24 minutes – „Raptors“ sugebėjo pelnyti vos 30 taškų ir nuo varžovų atsiliko tiesiog beviltiškai. Apskritai per rungtynes pelnyti 78 taškai – šio sezono „Raptors“ komandos rezultatyvumo antirekordas.

J. Valančiūnas šiose rungtynėse žaidė 25 min., per kurias pelnė 11 taškų (5/8 dvit., 1/1 baud.), atkovojo 6 kamuolius, atliko 1 rezultatyvų perdavimą, 1 kamuolį perėmė, blokavo 1 metimą ir 2 sykius suklydo. Daugiau kamuolių už Joną komandoje nesugriebė nė vienas kitas žaidėjas, o apskritai kovą po lenta „Raptors“ pralaimėjo 33-51.

Pagrindiniu svečių skriaudiku tapo „Hornets“ gynėjas Kemba Walkeris, pelnęs 32 taškus ir atlikęs 8 rezultatyvius perdavimus.

16 taškų jis pelnė per lemiamu tapusį trečiąjį ketvirtį, kuriame „širšės“ ir sudavė svečiams nokautuojantį smūgį. „Mes nesįstengėme jo sustabdyti, nors dėjome labai daug pastangų“, – rankomis po mačo skėsčiojo „Raptors“ treneris Dwane'as Casey.

Tuo metu pats K. Walkeris džiaugėsi skeptikams įrodęs, kad „Hornets“ gali įveikti ne tik žemesnėse pozicijose esančias komandas, bet ir tarp lyderių esančias ekipas. „Mums tai labai svarbi pergalė. Tiek turnyrinės lentelės atžvilgiu, tiek psichologiniu aspektu. Mes padarėme viską, ką planavome“, – teigė jis.

Itin nesėkmingai šis mačas susiklostė „Raptors“ starto penketo žaidėjams DeMarre Carrollui ir Normanui Powellui.

D. Carrollas pataikė vos 1 iš 7 metimų iš žaidimo ir mačą baigė surinkęs 2 taškus, o N. Powellas realizavo 2 iš 9 metimų ir viso sukrapštė 4 taškus.

Visgi, nepaisant pralaimėjimo, „Raptors“ Rytų konferencijoje ir toliau žengia antroje pozicijoje.

„Hornets“: Kemba Walkeris 32 (6/9 trit.), Frankas Kaminsky 16, Nicolas Batumas 13, Cody Zelleris 11, Ramonas Sessionsas ir Marvinas Williamsas po 10 taškų.

„Raptors“: Kyle'as Lowry 24 (7/18 metimų), DeMaras DeRozanas 23 (8/17 metimų), Jonas Valančiūnas 11, Terrence'as Rossas 5 taškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)