„Man tiesiog pasakė keliauti namo“, – ESPN prisipažino krepšininkas iš Lietuvos, dalyvavęs „Rockets“ medicininėje apžiūroje.

JAV žurnalistai pateikia keletą skirtingų versijų: vieni šaltiniai teigia, kad 26-erių kauniečio patikrinimo rezultatai buvo neigiami, kiti tvirtina, esą klubas nori surinkti daugiau duomenų apie jo nugaros būklę.

Tad penktadienį pagaliau suderėta ketverių metų 35 mln. JAV dolerių vertės sutartis tarp D. Motiejūno ir „Rockets“ lieka neaktyvuota.

Lietuvis nebuvo įtrauktas į Hjustono komandos sudėtį dvikovoje su „Mavericks“. Šeimininkai ir be jo įtikinamai laimėjo rezultatu 109:87 (36:27, 24:22, 26:20, 23:18), pasiekdami šeštą pergalę iš eilės.

Vos vieno atkovoto kamuolio iki trigubo dublio pritrūko „Rockets“ lyderiui Jamesui Hardenui: gynėjas pelnė 18 taškų, atliko 16 rezultatyvių perdavimų ir sugriebė 9 atšokusius kamuolius. Tiesa, atakuodamas „iš žaidimo“, jis pataikė tik trečdalį metimų.

18 taškų pelnė ir Ericas Gordonas, Trevoras Ariza pridėjo 17, Patrickas Beverley – 15.

„Mavericks“ gretose išsiskyrė Wesley Matthewsas (26 taškai) ir Harrisonas Barnesas (20 tšk.).

„Rockets“ (17 pergalių/7 pralaimėjimai) Vakarų konferencijoje užima ketvirtą vietą, „Mavericks“ (5/18) yra paskutiniai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (187)