„Raptors“ pasiekimų nevertina ir pati NBA: kanadiečiai nesulaukė progos žaisti per Kalėdas, o ir apskritai per visus metus vos šešerios jų rungtynės buvo transliuojamos per nacionalinę televiziją. Tai vos 17-as rezultatas visoje lygoje.

„NBA čempionams nusileidome tik po šešerių rungtynių serijos ir sezone iškovojome rekordiškai daug pergalių – pasiekėme tikrai labai daug. Bet panašu, kad vis dar nesulaukiame pagarbos arba jos sulaukiame per mažai. Tarsi visa tai buvo atsitiktinumas“, – kalbėdamas su NBA.com žurnalistu Davidu Aldridge'u nusivylimo neslėpė D. DeRozanas.

Nors ir galėtų pasirodyti, kad Toronto klubo veidu tapęs gynėjas vis dar gyvena praeitimi, tačiau „Raptors“ rezultatai ir šiemet yra gana įspūdingi – panašu, kad reguliariajame sezone būtent ši ekipa Rytuose yra vienintelė, galinti mesti iššūkį „Cavaliers“ kariaunai kovoje dėl pirmos vietos.

Norėdamas šias viltis paversti realiomis per galvą verčiasi ir pats D. DeRozanas – 27-erių metų amerikietis per kiekvienas rungtynes pelno net po 27,5 taško, o praėjusią naktį netgi tapo rezultatyviausiu visų laikų „Raptors“ žaidėju.

Pralaimėtoje akistatoje su „Warriors“ (111:121) iš viso pelnė 29 taškus ir aplenkė iki tol patogiai pirmoje vietoje buvusį Chrisą Boshą (10275).

„Kiekvienais metais tampame vis geresni. Nesvarbu prieš ką žaidžiame, mes kiekvieną kartą į aikštelę žengiame pasirengę kovoti dėl pergalių. Esame komanda, kuri turėtų būti gerbiama kaip ir kitos geriausias lygos ekipos“, – nepasitenkinimą reiškė D. DeRozanas, pabrėžęs, kad kanadiečiams jau nebedaug trūksta, jog pasiektų ir „Cavs“ lygį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)