Kaip praneša „TMZ Sports“ ir kiti JAV žiniasklaidos šaltiniai, 36-erių M. Barnesas, į įvarius skandalus ne kartą įsivėlęs ir anksčiau, lankėsi viename iš Niujorko klubų ir jame įsivėlė į konfliktą.

Informuojama, kad M. Barnesas ginčo metu puolė smaugti vieną iš klubo lankytojų ir į šalį smūgiais nubloškė dar du žmones, kurie bandė sutrukdyti įsismaginusiam amerikiečiui.

Iš karto po incidento M. Barnesas su kitu „Kings“ žaidėju (liudininku teigimu tai buvo DeMarcusas Cousinsas) pasišalino iš Niujorko klubo.

Policijai atvykus į įvykio vietą M. Barneso klube jau nebuvo, apklausti žaidėjo pareigūnams nepavyko.

Kol kas oficialūs kaltinimai M. Barnesui nepateikti, tačiau policija vis tiek norėtų apklausti incidente dalyvavusį krepšininką.

Niujorke vykusiose rungtynėse „Kings“ pralaimėjo 98:106, o M. Barnesas per 17 min. pataikė vos 1 iš 11 metimų ir šūksniais buvo erzinamas publikos dėl savo praeities žygdarbių ir prasto žaidimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)