Pratęsimo pabaigoje D. Riversas supyko dėl arbitrės Lauren Holtkamp skirtos pražangos jo komandos krepšininkui ir atsidūrė praktiškai prie varžovų komandos atsarginių suolo.

Nors pradžioje trenerį nuraminti pavyko, jis tiesiog pasiuto po kito arbitro – Keno Mauerio skirtos techninės pražangos. Pašėlęs „Clippers“ strategas bandė veržtis link arbitro ir tik vargais negalais buvo sulaikytas savo asistentų.

Nieko keisto, kad jis netrukus gavo ir antrą techninę bei buvo priverstas palikti aikštelę.

Sunkiai tvardėsi D. Riversas ir po rungtynių.

„Nesuprantu, kodėl į situaciją turi kištis žmogus, su ja neturintis nieko bendro. Aš šaukiau ant L. Holtkamp, o jis įsikišo ir skyrė man technines pražangas. Tai nėra teisinga, nes su juo neturėjau konflikto. Bet kuriuo atveju, su pralaimėjimu tai neturi nieko bendro“, – kalbėjo D. Riversas.

Trenerį nubaudęs arbitras trumpai drūtai paaiškino, kad pirmąją pražangą skyrė už vidurio linijos peržengimą, o antrąją už trenerio elgesį. Neabejotina, kad D. Riversą finansiškai nubaus ir NBA lyga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)