Prieš dvejus metus NBA Visų Žvaigždžių rungtynėse žaidęs 35-erių metų veteranas taps rimta paspirtimi iki balandžio mėnesio be traumuoto J.R. Smitho žaisti priverstai „Cavaliers“ ekipai.

Preliminariais duomenimis, Klivlando generalinis vadybininkas Davidas Griffinas už šią vasarą laisvuoju agentu tapsiantį snaiperį į Atlantą išsiuntė stipriai apsaugotą 2019-ųjų metų naujokų biržos pirmojo rato šaukimą, o „Cavaliers" komandoje nepritapusį veteraną Mike'ą Dunleavy „Hawks" perleis kol kas neįvardintai ekipai.

Šiais metais jau keturioliktą sezoną NBA lygoje žaidžiantis K. Korveris „Hawks“ gretose per beveik 28 vidutiniškai aikštėje praleistas minutes rinko po 9,5 taško, tritaškius mesdamas 41 proc. taiklumu.

Prieš kelias dienas pasirodę gandai apie galimus Paulo Millsapo mainus lygos ekspertų buvo sutikti skeptiškai, kadangi buvo manoma, jog „Hawks“ darys viską, kad atkrintamosiose varžybose nukeliautų kuo toliau. K. Korverio iškeitimas į kitą komandą už potencialią naudą ateityje signalizuoja Atlantos klubo intencijas investuoti į potencialą ir galimą sudėties „susprogdinimą“.

Užpernai rytų konferencijos finale žaidę „Hawks“ dar tą pačią vasarą paleido Demarre Carrollą, o šią vasarą neteko laisvuoju agentu tapusio Alo Horfordo ir į „Pacers“ iškeisto Jeffo Teague'o. Iš penkių krepšininkų, pasidalinusių geriausio 2015-ųjų metų sausio mėnesio rytų konferencijos krepšininko apdovanojimą „Hawks“ gretose beliko vienintelis P. Millsapas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją