Pralaimėjimas bent iš dalies užgožė puikų Mindaugo Kuzminsko pasirodymą. Fantastiškai pirmoje rungtynių pusėje rungtyniavęs lietuvis jau iki ilgosios pertraukos surinko 11 taškų, o rungtynes baigė statistikos protokole prie savo pavardės įrašęs 15 taškų (6/10 met., 2/5 trit., 1/2 baud.), 4 atkovotus ir 2 perimtus kamuolius, rezultatyvų perdavimą, bloką ir klaidą.

Per pastarąsias trejas rungtynes Kuzia vidutiniškai renka po 12,7 taško, o tritaškius meta 54 proc. taiklumu.

Geriausią sezono rezultatą šiąnakt pakartojo „Knicks“ lyderis Carmelo Anthony, sėkmingai skirstęs kamuolius komandos draugams ir surinkęs 7 rezultatyvius perdavimus. Solidžiai iš toli atakavusius ir 13 iš 28 tritaškių pataikiusius Niujorko krepšininkus į dugną traukė ryškiai pralaimėta baudų metimų dvikova. Iš šios distancijos „Bucks“ sumetė 22 iš 31 (71 proc. taikl.), o šeimininkai – vos 7 iš 12 metimų (58 proc.).

Šeimininkams šiame susitikime vis dar nepadėjo Kristapas Porzingis, dėl achilo sausgyslės skausmų praleidęs jau trečiąsias rungtynes iš eilės.

Lemiamą metimą pataikęs G. Antetokounmpo dvitaškį su sirena iš panašaus atstumo pataikė ir trečio ketvirčio pabaigoje, tačiau tąsyk nespėjo paleisti kamuolio iš savo rankų. Savotišką repeticiją atlikęs graikas antruoju bandymu iškovojo pergalę Milvokio ekipai.

„Knicks“: Carmelo Anthony 30 (11 atk. kam., 7 rez. perd.), Mindaugas Kuzminskas ir Derrickas Rose‘as (7/18 met.) po 15, Courtney Lee 11 taškų.

„Bucks“: Giannis Antetokounmpo 27 (13 atk. kam.), Gregas Monroe 18, Jabari Parkeris 15, Mirza Teletovičius 13 taškų.

Niujorko ekipa patyrė jau šeštą pralaimėjimą iš eilės ir nusirito į dešimtąją Rytų konferencijos poziciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)