„Thunder“ komanda šiame NBA sezone sužaidė 19 rungtynių, o R. Westbrookas per jas surinko net 9 trigubus dublius. Tokiu pasiekimu nesulaikomas gynėjas pasižymėjo ir pastarąją naktį, per susitikimą su Vašingtono „Wizards“ pelnęs 35 taškus, atkovojęs 14 kamuolių ir atlikęs 11 rezultatyvių perdavimų.

1961-aisiais gruodį vidutiniškai rinkdamas po trigubą dublį pradėjo NBA legenda Oscaras Robertsonas, kuris ilgainiui tokį statistinį pasiekimą išlaikė iki pat 1961-1962 m. sezono pabaigos. Per tą sezoną jam pavyko atlikti 41 trigubą dublį, o iš viso per karjerą O. Robertsonas tai padarė 181 kartą.

O. Robertsonas yra NBA trigubų dublių statistikos rekordininkas, o R. Westbrookas su 47 trigubais dubliais per karjerą šiame sąraše užima 6-ąją vietą. „Thunder“ lyderį kol kas taip pat lenkia NBA legendos Larry Birdas (59), Wiltas Chamberlainas (78), Jasonas Kiddas (107) ir Magicas Johnsonas (138).

Įspūdingas pagal šią statistiką R. Westbrooko dominavimas ir pastarajame sezone. Jei Russellas atliko 9 trigubus dublius, kitas geriausias pasiekimas yra vos 3 trigubi dubliai ir priklauso dviems žaidėjams – Jamesui Hardenui ir LeBronui Jamesui.

Be jų trigubus dublius šiame sezone atliko dar trys krepšininkai – Giannis Antetokounmpo, Chrisas Paulas ir Juliusas Randle‘as.

Vidutiniškai šiame sezone R. Westbrookas pelno po 30,9 taško, atlieka po 11,3 rezultatyvaus perdavimo ir atkovoja po 10,3 kamuolio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)