Incidentas rungtynėse Milvokyje įvyko baigiantis trečiajam kėliniui. Susistumdymas po krepšiu kilo tarp Dewayne‘o Dedmano („Spurs“) ir Grego Monroe („Bucks“) – kovodami dėl kamuolio krepšininkai susikibo, G. Monroe užsikabino už varžovo kaklo, o netrukus į konfliktą įsivėlė ir krepšininkas iš Latvijos.

Po akimirkos į įvykių sūkurį įsitraukė ir „Bucks“ gretose žaidžiantis Michaelas Beasley.

Konfliktas buvo numalšintas, o arbitrai ėmėsi drausminimo priemonių – D. Dedmanas ir G. Monroe gavo po techninę pražangą, o D. Bertanis ir M. Beasley buvo išvyti iš aikštės.

Latviui teko patraukti į komandos rūbinę, tačiau jis ilgai negalėjo patikėti, jog sulaukė tokios griežtos nuobaudos.

„Aš žaidžiau Serbijoje. Ten tikrai buvo beprotiška. Ir tai nutikdavo bent kartą per sezoną – Serbijoje mes būdavome vejami iš aikštės už tikras muštynes“, – situaciją komentavo jis.

D. Bertanis, kuris 2012-2014 m. atstovavo Belgrado „Partizan“, tapo pirmuoju po ilgos pertraukos iš aikštės išvarytu „Spurs“ žaidėju.

Paskutinį sykį tai nutiko 2013-aisiais, kai arbitrai iš aikštės išvarė Stepheną Jacksoną.

Rungtynes San Antonijaus komanda laimėjo 97:96, o D. Bertanis iki išvarymo buvo spėjęs pelnyti 1 tašką (1/2 baudų) ir pramesti tris tolimus metimus.

M. Beasley savo ruožtu buvo surinkęs 8 taškus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)